loader image
konsulta logo
konsulta favicon

O nama

Naša priča

Mi smo nastali iz želje da pomognemo vama koji ste doneli jednu od najhrabrijih odluka u vašim životima, da se preselite u Ameriku i otpočnete život u novoj zemlji. Kako je svaki novi početak težak i zahteva kako poznavanje pravila koja su nova i često konfuzna, usklađivanje sa novim sistemom vrednosti i funkcionisanja, tako i prilagođavanje novom načinu života, mi smo odlučili da svoju ekspertizu i stručnost stavimo na raspolaganje vama, kojima je to preko potrebno kako bi ste nastavili svoje živote spokojno, znajući da ste u pravim rukama.

Ko smo mi?

Mi smo vaši zemljaci koji su diplomirali na Pravnom fakultetu u Beogradu. Takođe smo diplomirali i na Univerzitetu u SAD i posedujemo diplomu Master poslovne administracije (MBA). Učestvovali smo kao nosioci projekta izrade brojnih zakona i propisa u Republici Srbiji, pa samim tim znamo pravilno da tumačimo iste.

Takođe smo pisali mnoge članke i tekstove kako na srpskom, tako i na engleskom jeziku. Našim zemljacima pomažemo od 2005. godine na razne načine, a na apel mnogih smo odlucili da našu strucnost stavimo većem auditorijumu na raspolaganje, u želji da vam pomognemo da mirno spavate, znajući da ste u sigurnim rukama. 

Naša misija

Nasa misija je jednostavna – da pomognemo sto vecem broju ljudi! Tu smo za sve vas kojima smo potrebni. Da, stojimo vam na raspolaganju 24 casa dnevno, svih 7 dana u nedelji, zato sto znamo da pojedini problem ne mogu da sacekaju jutro, kao ni naredni radni dan.

Naši sertifikati i diplome

  • Diploma pravnog fakulteta u Beogradu
  • Master of Bussines Administration (MBA) u SAD-u
  • Notar sertifikovan od strane SAD
  • TOEFL sertifikat – visok nivo poznavanja Engleskog jezika i gramatike

Naše usuge

Pogledajte listu naših usluga i saznajte gde vam sve možemo pomoći!

Konsulta
Call Now Button