loader image
konsulta logo

Prijava za Azil: GAY & POLITICKI (LGBTQ+ i politicki progonjena lica)

Prijava za Azil: GAY & POLITICKI (LGBTQ+ i politicki progonjena lica)

Pronalaženje sigurnosti u novoj zemlji može biti izazovno, naročito za osobe koje su LGBTQ+ identiteta ili politički progonjene u svojoj domovini. Mi smo ovde da pružimo podršku i stručnost u procesu prijave za azil, osiguravajući vašu sigurnost i zaštitu.

Naša usluga pruža:

  1. Lični Pristup: Razumemo da svaka priča ima svoje jedinstvene aspekte. Naš tim pruža individualni pristup svakom klijentu, slušajući vašu priču i pružajući personaliziranu podršku tokom celog procesa.
  2. Stručnost u Procesu: Naši stručnjaci imaju duboko razumevanje procesa prijave za azil i relevantnih pravnih procedura. Pružamo vam celovitu podršku, od pomoći u pripremi potrebne dokumentacije do pružanja pravnog saveta i zastupanja tokom intervjua i sudskih postupaka.
  3. Podrška za LGBTQ+ Osobe: Za osobe koje su LGBTQ+ identiteta, osiguravamo osetljiv pristup i podršku. Naš cilj je osigurati da se vaša seksualna orijentacija ili rodni identitet ne koriste kao osnova za progon ili diskriminaciju te da dobijete zaštitu koja vam je potrebna.
  4. Pomoć Politički Progonjenima: Ako ste politički progonjeni u svojoj domovini, pružamo vam stručnu pomoć u dokazivanju vašeg slučaja i pružanju potrebne podrške kako biste osigurali vašu sigurnost i zaštitu u novoj zemlji.
  5. Poverljivost i Sigurnost: Vaša poverljivost je naš prioritet. Svi vaši podaci i informacije tretiraju se s najvećom pažnjom i sigurnošću.
konsulta favicon

Potrebna Vam je pomoć?

Do you need help?

Ai nevoie de ajutor?

Имате ли нужда от помощ?

Χρειάζεσαι βοήθεια?

¿Necesitas ayuda?

Чи вам потрібна допомога?

Ne morate se boriti sami. Naša usluga pruža podršku i stručnost koja vam je potrebna tokom procesa prijave za azil. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli da yapočnete novi siguran i stabilan život u vašoj novoj domovini.

Call Now Button